Kim is afgestudeerd aan TMO en heeft daardoor veel kennis op het gebied van mode en de ontwikkelingen daar om heen. Zij is goedlachs, altijd vrolijk en kan klanten echt verassen.

 

Het fijnste aan De Rode Winkel

Het fijnste aan De Rode winkel vind ik de relaxte en open sfeer. Niet alleen met mijn collega’s maar ook met de klanten. De combinatie van de inhoud van het werk met betrekking tot de mode en de omgang met de klanten zorgt ervoor dat ik plezier heb in mijn werk. De klanten helpen met de perfecte jeans of top geeft mij veel voldoening.

 

Favoriete jeans

Mijn favoriete jeans is toch wel echt de ongewassen flared van Lois. Deze broek is makkelijk te combineren met een bomberjack voor een casual look of juist met een blouse voor een wat meer geklede outfit.

 

Wat is je favoriete item uit De Rode Winkel Voor mijn favoriete item uit De Rode Winkel kies ik mijn spijkerblouse van Levi’s. Dit is een tijdloos kledingstuk die bij elke gelegenheid past. Door de lichte wassing krijgt je outfit een frisse look. De blouse kan op zichzelf al de outfit maken en daarnaast kan het ook onder een trui fungeren als een finishing touch.

 

Hoe draag jij je jeans het liefst

Dit verschilt bij mij per gelegenheid, soms is dit met een laarsje of juist een paar goede sneakers. Maar als ik dan echt moet kiezen ga ik wel voor de sneakers. Makkelijk maar toch leuk. Door de broekspijp even om te slaan maakt dat de jeans af.

 

Guilty pleasure

Mijn guilty pleasure is iets waar ik goed over na moest denken. Het zijn er nog al wat. Disneyfilms, foute muziek, witte chocolade paaseitjes, mijn fankleding/ attributen van Justin Bieber of mijn wens om net iets te stoer rond te rijden in een sportauto. Ik denk dat ik dan toch voor de laatste optie kies.